C/ Marino Blas de Lezo, 30 bajo. Telf. 963 56 01 02. hola@fisiocabanyal.com

De conformitat amb l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i Comerç Electrònic, posem al seu coneixement la següent informació:

1. Novafisioclinic CB, societat amb domicili al carrer Doctor Lluch 34, baix, és en l’actualitat l’encarregada de l’explotació, gestió i funcionament del lloc web: www.fisiocabanyal.com.

2. Novafisioclinic CB, titular del CIF E97959969, és una comunitat de béns mercantil constituïda a València.

3. Si vol contactar amb nosaltres pot fer-ho mitjançant correu postal, en l’adreça indicada com a domicili de la societat, al telèfon 963560102, o bé a través del correu electrònic hola@fisiocabanyal.com.

Política de Privacitat i Protecció de dades de caràcter personal

De conformitat amb la Llei Orgànica 15/1999 de Protecció de Dades Personals, vostè dóna el seu consentiment per al tractament de les dades personals aportades a través dels formularis presents en aquesta pàgina web. Aquests seran incorporades al fitxer de clients de titularitat de Novafisioclinic CB inscrit en el Registre General de l’Agència Espanyola de Protecció de Dades. Les seves dades seran utilitzades en la gestió administrativa i comercial de la seva petició i de la nostra eventual relació contractual. L’informem que podrà exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició establerts en aquesta Llei adjuntant fotocòpia del seu DNI o passaport a través del correu electrònic hola@fisiocabanyal.com

Propietat Intel·lectual

Novafisioclinic CB és propietària de tots els drets de propietat intel·lectual de la seva pàgina web així com dels elements continguts en ella. En virtut del que disposen els articles 8 i 32.1, paràgraf segon, de la Llei de Propietat Intel·lectual, queden expressament prohibides la reproducció, la distribució i la comunicació pública de la totalitat o part dels continguts d’aquesta pàgina web amb fins comercials, en qualsevol suport i per qualsevol mitjà tècnic, sense l’autorització de Novafisioclinic CB. Vostè podrà visualitzar els elements del web, imprimir-los, copiar-los, emmagatzemar-los al disc dur o altre suport tècnic i compartir-los a les xarxes socials sempre que sigui, únicament i exclusivament per a ús personal i privat.

Exclusió de garanties i responsabilitat

Novafisioclinic CB no es fa responsable, en cap cas, dels danys i perjudicis de qualsevol naturalesa que poguessin ocasionar, a títol enunciatiu: errors o omissions en els continguts, falta de disponibilitat del portal o la transmissió de virus o programes maliciosos o lesius en els continguts, malgrat haver adoptat totes les mesures tecnològiques necessàries per evitar-ho. Així mateix,Novafisioclinic CB no es fa responsable dels comentaris de terceres persones físiques o jurídiques de qualsevol pàgina web de la seva titularitat.

Comunicacions comercials

Novafisioclinic CB, en virtut de la Llei 34/2002 de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, en cap cas remetrà publicitat i comunicacions amb fins de venda o una altra naturalesa comercial als usuaris sense que hi la seva prèvia sol·licitud o consentiment. Així mateix tampoc remetrà missatges no sol·licitats ni consentits prèviament ni enviarà cadenes de missatges electrònics no sol·licitats ni prèviament consentits.

Volver a arriba